Notícies

Bellacer, empresa líder al país en la distribució de material per a lampisteria, calefacció, aire condicionat, sanitaris i ferro, ha posat en funcionament un nou espai de venda.

Es tracta d’una botiga d’autoservei oberta al detall i també per als professionals en el que es pot trobar una àmplia gamma d’articles per a instal·lació de calefacció, lampisteria, sanitaris i serralleria de les principals marques del mercat.

En aquest nou espai podrem gaudir de diferents avantatges com rapidesa, estalvi de diners, un important estoc de productes , a més de pàrquing gratuït i el racó del cafè. Durant el mesos de febrer i març ens podrem beneficiar d’una promoció especial del 3en les compres realitzades a la botiga.

Bellacer, amb més de 20 anys de trajectòria al país, forma part des del 2009 d’Almagrupo, l’associació de magatzemistes líders al sector, el que els permet comptar amb les millors condicions del mercat per les compres, d’un important estoc i d’una flota de camions de repartiment per oferir un subministrament ràpid i eficaç.

L’equip humà que compon Bellacer ens assegura a més un assessorament i un suport professional.

Enviar una resposta