Notícies

Amb l’objectiu d’apropar la seva variada y extensa gamma de productes a un públic encara més ampli, en els pròxims mesos Bellacer, empresa dedicada al subministrament de material siderúrgic per a la construcció, posarà a la disposició dels seus clients un nou showroom tècnic.

Adreçat tant a empreses com a particulars, l’espai acollirà l’àmplia gamma d’electrodomèstics i aparells que comercialitza Bellacer, tals com radiadors, dutxes i equipament de cuina, entre altres productes. El propòsit de la posada en marxa d’aquestes instal·lacions és el d’oferir als clients la possibilitat de conèixer de primera mà els articles que distribueix l’empresa, així com el funcionament dels mateixos.

Un altre avantatge amb el qual podran comptar els clients és que podran rebre, en persona i sense cap tipus de compromís, l’assessorament de l’equip comercial de Bellacer, integrat per professionals especialistes en l’atenció integral al client i que coneixen també a la perfecció les particularitats de cada article.

L’obertura d’aquest espai, el qual abasta un total de 310m2, esdevindrà una realitat d’aquí poques setmanes, doncs ja s’estan ultimant els detalles per a la inauguració. Les noves instal·lacions, ubicades a Sant Coloma (al Principat d’Andorra), se sumen als més de 3.500m2 que conformen l’actual centre integral de subministrament de Bellacer, el qual reuneix a més 5 magatzems en un mateix espai.

Bellacer, empresa de Grupo Hiemesa, encara així un nou i ambiciós projecte, després d’haver adquirit anys d’experiència no només en el subministrament de ferro i ferralla per a la construcció, sinó també en la distribució de ferreteria industrial i d’aparells de calefacció, climatitzadors, etc. Operant des de i per a Andorra, Bellacer també distribueix a França i a Espanya.

Bellacer ultima els detalls per a l’obertura d’un nou Showroom tècnic

Enviar una resposta