Notícies

A Bellacer hem inaugurat aquesta setmana un nou showroom tècnic, un projecte impulsat amb el propòsit d’oferir els nostres clients un espai on poder conèixer de primera mà l’àmplia gamma d’eletrodomèstics i aparells que distribuïm.

D’aquesta forma, les noves instal·lacions s’uneixen als més de 3.500m2 que conformen el nostre centre integral de subministrament, on també es proporciona material siderúrgic per a la construcció.

Així, ubicat a Santa Coloma (Principat d’Andorra) i amb 310m2 de superfície, el nou showroom tècnic ofereix als clients una àmplia mostra de radiadors, equipament per a banys, equipament per a cuines i d’altres productes destacats entre l’extens catàleg d’articles de primeres marques que comercialitzem.

La inauguració va tenir lloc ahir a la tarda, de la mà d’un esdeveniment que va reunir prop d’un centenar de persones, les quals no van voler perdre’s l’oportunitat de conèixer el nou projecte de Bellacer, un espai exquisidament decorat en el qual el nostre equip porta mesos treballant.

Clients, proveïdors, mitjans de comunicació local, treballadors i coneguts afins a Bellacer van fer de la cita tot un èxit. Amb aquest projecte volem consolidar la nostra posició com a referent al mercat, tot oferint un servei amb valor afegit als nostres clients, els quals podran a partir d’ara visitar el nou espai i comptar així amb l’assessorament integral de l’equip comercial de Bellacer, integrat alhora per grans professionals coneixedors de les particularitats i del funcionament de cada article.

Us deixem amb algunes fotografies de l’exitós esdeveniment:

Enviar una resposta