Empresa

BELLACER, CENTRE INTEGRAL DE SUBMINISTRAMENTS

Un servei de qualitat amb una gran disponibilitat de productes

Des de 1986, any de la seva creació, Bellacer ha portat a terme una intensa política de creixement i diversificació per esdevenir la oferta més ampla i competitiva en el subministrament de material per a la construcció al Principiat d’Andorra. Bellacer estar associada al Grup Hiemesa, i avui en dia distribuïm els nostres productes, a més de al Principat d’Andorra, també a Espanya i a França.

A partir de l’any 2011 es membre associat a ALMAGRUPO, superant la prova de tenir els protocols mes competitius dels millors fabricants del sector. Es tracta d’empreses especialitzades en la distribució d’aparells de calefacció, climatització, lampisteria, sanejament, revestiments i obra civil. per poder tenir capacitat de compres y vendes amb condicions competitives amb esperit de cooperació y així poder oferir-les als nostres clients les millors avantatges del mercat en marques líders a més de la pròpia marca CABEL, amb condicions de qualitat i preus insuperables.

Avui Bellacer es un Centre Integral de Subministraments amb mes de 3.500 m2 de superfície destinats a oferir el millor servei als nostres clients, amb un equip de professionals experimentats que treballen amb rigor i serietat, i, el nostres tècnics -comercials que responen a diari les consultes dels nostres clients.

Tot això amb Cinc magatzems integrats en una mateixa superfície: Magatzem de Ferro i subministraments de construcció, Planta industrial de ferralla, Magatzem de productes de Lampisteria i Calefacció, Ferreteria Industrial i Magatzem d’Alumini i d’acer Inoxidable.

CAMPS D’ACTIVITAT

Bellacer subministra a industrials del sector de la Construcció, Edificació, Treballs Públics, Serralleria Metàl•lica, Calefactors i Instal•ladors Sanitaris, proveint una gamma de productes amplia, tècnica i innovadora.
Compta amb una amplia exposició i assessorament pel Professional i Particular.